Wil je met ons in contact komen?

Twentse gastvrijheid

Het Anker Bar & Food, hét adres voor een leuke dag met lekker eten en vol Twentse gastvrijheid. Bij ons kan alles. Het is er altijd gezellig. Een plek waar je elkaar ontmoet, blijft én terugkomt. Heerlijk genieten op het terras, een drankje aan de bar, een lekker bord eten of de voetjes van de vloer. Bij Het Anker is het altijd feest.

Onze arrangementen

Eten, E-choppen of een bedrijfsfeest geven? Bij ons kan het allemaal. Het is voor ons een feestje om jou een leuke dag of avond te bezorgen. Wij hebben maar één doel: jij geniet! Bekijk al onze arrangementen hieronder.

  • Vriendenuitjes

    Een uitje met al je vrienden is natuurlijk een goed plan. Maar wat ga je doen? Wij helpen je graag!

    Lees meer
  • Bedrijfsfeesten

    Zoek je een leuke locatie om je collega’s op een andere manier te leren kennen? Kom dan met z’n allen naar Het Anker! 

    Lees meer
  • Partijen

    Op zoek naar een locatie voor een groot feest of gezellig diner. Bij ons is plek zat! Neem contact met ons op voor alle mogelijkheden.

    Lees meer

Restaurant

Van een snelle daghap tot lang tafelen. Van mag het ietsje meer zijn tot glutenvrij. Van kleine tot grote eters. Wij zijn er voor jou! Verrassend genieten van de lunch of uitgebreid diner. Bij het lezen van onze á la carte gerechten loopt het water je al in de mond. Kom jij ook gauw lekker eten?

Ontdek ons restaurant

Het Anker Bar & Food is meer dan 100 jaar traditie en gastvrij vakmanschap!

Genieten. Dat kun je bij ons vijf dagen per week. Van zwarte koffie tot de rode wijn en alles daartussenin. Met je grote en kleine liefdes, familie of vrienden. Wij laten je genieten van échte Twentse gastvrijheid.

Over ons
Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico