Klootschieten 
Klootschieten is zeer geschikt als bedrijfsuitje of als toevoeging op uw familiedag. U start op de baan achter Het Anker en voert een spannende strijd met veel lol! Gooi die kloot verder dan uw collega’s of familielid en finish als eerste.
Probeer onze Twentse volkssport klootschieten!

De bedoeling is om met een van oorsprong houten bal gevuld met lood ‘de kloot genaamd’ in zo weinig mogelijk worpen de hiervoor geprepareerde baan af te leggen. Klootschieten is een gezelschapsspel voor jong en oud!

Duur: ca. 2 uur
Minimaal 6 personen
Prijs per persoon: € 3,-

 
 
 
 
 
 
 
Klootschiet arrangement Mans
• Ontvangst bij Het Anker met Koffie/Thee en Twentse Krentenwegge
• Aansluitend Klootschieten op " ’t Mans Kloot’nSpuur” ca. 2 uur (alle benodigdheden hiervoor zijn aanwezig)
• Gevulde bolderkar met drankjes & hapjes voor onderweg

Prijs per persoon: €12,-
 
 
 
 
 
 
Jeu de Boules
Het Anker heeft een mooie Jeu de Boules baan welke grenst aan ons terras. Wat dacht u van een heerlijk terrasje pakken en daarna met zijn allen even het spel spelen! Wij hebben voor u de Jeu de Boules benodigdheden.
Duur: ca. 1 uur
Prijs per persoon: € 3,-

 
Wilt u voor of na uw activiteit een heerlijk diner of buffet?
Of wilt u een arrangement in- of exclusief dranken samenstellen?
Graag maken wij voor u een voorstel op maat.

Onze medewerkers staan u graag te woord!Borrelen

Of je nu spontaan bij ons komt, van te voren reserveert of op de vrijdagmiddag even wilt bijkomen van de drukke week samen met je collega’s, je bent altijd van harte welkom. Op onze kaart staan niet alleen prima wijnen en verschillende bieren, ook lekkere hapjes en borrelplanken. Kom je met 15 personen of meer? Laat het ons even weten, dan reserveren we een tafel en maken als je wilt een voorstel op maat. 
Buffetten
Met een grote groep lekker en makkelijk dineren? Dan is een buffet een ideale oplossing. Wij hebben een aantal buffetten die u geheel naar eigen wens samen kunt stellen. Hierdoor kunt u gemakkelijk kiezen voor de gerechten die u het lekkerst vindt. Alle buffetten worden in eigen keuken voor u gemaakt. Hierdoor zijn eventuele aanpassingen en wensen gewoon mogelijk.
ADRESGEGEVENS
Bornsestraat 43
7597 NH Saasveld
074 3494221
info@t-anker.nl
©2020 Het Anker Saasveld | Disclaimer